گزارش پیش نشست دوم رویداد فناورانه از دانشگاه تا بازار
23 آذر 1400
گزارش پیش نشست دوم رویداد فناورانه از دانشگاه تا بازار

دومین پیش نشست توجیهی رویداد فناورانه از دانشگاه تا بازار در تاریخ 23/9/1400 به منظور آشنایی دانشجویان با اهداف و فرم ارسال ایده ی رویداد در کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این راستا، ابتدا آقای دکتر طالب زاده رئیس اسبق سازمان فضایی ایران که عضو هیئت مدیره ی هلدینگ دانش بنیان لیدکو هستند، یک معرفی اجمالی از این هلدینگ داشتند و سپس خانم دکتر طالبی مدیر عامل شتاب دهنده ی فناوریهای نوین ایرانیان (لیداکس) بیان کرد که قبل از روز رویداد، یک دوره ی پیش شتابدهی و آماده سازی دو هفته ای برای تیم های ارائه دهنده ی طرح در رویداد وجود دارد که به آنها کمک می کند بتوانند یک مدل شفاف و خلاصه از کسب و کار پیشنهادی خودشان برای ارائه به سرمایه گذاران، همکاران و شرکای خود تهیه کنند که در صورتیکه حتی اگر در زمره ی تیم های برتر این رویداد که توسط شتابدهنده ی لیداکس و هلدینگ لیدکو از آنها حمایت صورت میگیرد قرار نگیرند، می توانند این مدل کسب و کار را به سایر سرمایه گذاران ارائه دهند.

در ادامه آقای مهندس نعمتی کارشناس ارزیابی مالی هلدینگ دانش بنیان لیدکو در مورد نحوه ی بررسی بازار و ارائه ی قسمت هزینه های طرح توضیح دادند که سبب سهولت تکمیل قسمت مربوط به هزینه های طرح می شود.

این رویداد در 9 محور برگزار می گردد که آقای دکتر جعفری پس از معرفی اکوسیستم تحقیق و توسعه ی هلدینگ به همراه خانم دکتر بیرانوند و خانم دکتر ختایی این 9 محور و موضوعات مربوط به هر حوزه را تشریح کردند.

در نهایت، هر کدام از سوالات فرم ارسال ایده ی رویداد توضیح داده شدند و فرصت پرسش و پاسخ برای شرکت کنندگان وجود داشت.